Abonnementen

 

De grafieken van StockVision 7.3 worden bijgewerkt middels een dagelijkse grafiekenservice. Hiervoor dient apart een abonnement afgesloten te worden. Er zijn momenteel 3 abonnementen:

-   Amsterdamse beurs (AEX, Midkap, Locaal, NMax, plus indices AEX, Midkap, Dow Jones, Goud, Dollar). De kosten voor de grafiekenservice van de Amsterdamse Beurs bedragen € 24,00 (incl. BTW) per maand.
 
-   Europa (Eurotop 300, indices als Eurotop 100, Eurotop 300, DJ Eurostoxx 50, Xetra-Dax, CAC-40, FTSE100, AEX, Dow Jones, Nasdaq, etc.) De kosten voor de grafiekenservice van de Europa bedragen € 24,00 (incl. BTW) per maand.
 
-   Amerikaanse beurs. Hierbij zijn er 2 mogelijkheden:
- USA-Basis (Dow Jones 30, Nasdaq 100, Internet, S&P 100, 10 indices)
- USA-Uitgebreid      (Dow Jones 30, Nasdaq 100, Internet, S&P 500, 10 indices)
De kosten voor de grafiekenservice van Amerika bedragen € 24,00 (incl. BTW) per maand.
 
-   Indien u reeds 2 abonnementen heeft, ontvangt u het 3e abonnement voor de helft van de prijs. Dat betekent, dat de kosten voor een abonnement op zowel de AEX, Europa als USA € 60,00 (incl. BTW) per maand bedraagt.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de update van de grafieken te ontvangen op dagbasis danwel op weekbasis.

StockVision levert naast het bovenstaande Standaardpakket ook het Pluspakket, waarin u naast de dagelijkse grafiekenupdate wekelijks onze (AEX+Europa)-nieuwsbrief ontvangt. M.b.v. de bijbehorende importbestanden krijgt u dagelijks aan- en verkoopsignalen voor de AEX en/of Europa.

Bestellen van StockVision 7.4 Standaard en bijbehorend abonnement

Bestellen van StockVision 7.4 Plus en bijbehorend abonnement

Vorige pagina