Aanvragen van een

gratis proefperiode StockVision 7.4 Plus 

Gratis proefperiode StockVision


Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om vrijblijvend ons programma StockVision plus de bijbehorende (AEX+Europa)-nieuwsbrief en/of USA-nieuwsbrief uit te proberen. Rendementsoverzichten vindt u verderop op de homepage. Het beste is eigenlijk om ons beleggingssysteem gedurende een maand uit te proberen. Ons beleggingssysteem zal u in staat stellen om een goed rendement te behalen. Uitgangspunt is dat u alvast tijdens de proefmaand minimaal de aanschaf- en abonnementskosten voor een jaar verdient.

U krijgt in deze maand de beschikking over het beursprogramma StockVision 7.4 met de bijbehorende grafiekenservice AEX, Europa en USA. U kunt zelf verderop kiezen, welke beurs/beurzen u wilt ontvangen. Voor een korte demonstratie van StockVision, kunt u een filmpje (grootte ca 2 MB) downloaden door te klikken op demo StockVision. Voor meer informatie over de software StockVision 7.4, zie software.

Daarnaast wordt u al gelang naar uw interesse aangesloten op de wekelijkse (AEX+Europa)-nieuwsbrief en/of de maandelijkse USA-nieuwsbrief. Deze wordt in het programma StockVision geintegreerd, zodat u dagelijks aan- en verkoopadviezen te zien krijgt.

Wilt u een eerdere (AEX+Europa) nieuwsbrief van vrijdag 11 juni 2004 nog eens nalezen, kies dan voor een Wordbestand of een Acrobat Reader bestand van de nieuwsbrief. Wilt u een eerdere USA-nieuwsbrief van vrijdag 18 juni 2004 nog eens nalezen, kies dan voor een Wordbestand of een Acrobat Reader bestand van de nieuwsbrief.

We kunnen ons voorstellen, dat u eerst eens wat meer over ons beleggingssysteem wilt weten. Daarvoor kunt u onze workshops bezoeken, zie verderop. Wilt u de sheets van de afgelopen workshop van woensdag 16 juni 2004 nog eens nalezen, klik dan op workshop 16 juni 2004.
Bent u geinteresseerd meldt u dan via onderstaand formulier aan voor een gratis proefperiode.


U kunt helaas geen StockVision abonnement meer aanvragen.
StockVision heeft in 2009 zijn activiteiten moeten stopzetten.