Specificaties StockVision

 

Voordat u verder gaat kijken naar de specificaties kunnen we ons voorstellen dat u alvast een eerste blik op ons programma wilt werpen. U kunt daartoe een demonstratie filmpje (grootte ca 2 MB) downloaden door te klikken op demo StockVision.

In het onderstaande worden de specificaties van het programma StockVision weergegeven. Tevens is weergegeven wat de vernieuwingen en verbeteringen zijn in de nieuwste versies. Door te klikken op een van onderstaande onderdelen gaat u rechtstreeks naar dit gedeelte.
Nieuw in versie 7.4
Nieuw in versie 7.3
Nieuw in versie 7.2
Nieuw in versie 7.1
Specificaties StockVision 7.4


Nieuw in versie 7.4

Volgt binnenkort.


Nieuw in versie 7.3

StockVision 7.3

Voor een compleet overzicht van de wijzigingen, zie de speciale uitgave van VisionNews als Word-document of als PDF (Acrobat) document.


Nieuw in versie 7.2

De belangrijkste vernieuwing in versie 7.3 is de Moving Averages (voortschrijdende gemiddelde). Bij een kruising van deze Moving Averages (met name de EMA-10 en MA-26) ontstaat een koop- of verkoopsignaal. Voor het lange termijn beeld kan de MA-200 gebruikt worden.
Er zijn 3 verschillende moving averages beschikbaar die standaard worden ingesteld als:

Van deze moving average kunt u de volgende parameters instellen: Voor een compleet overzicht van de wijzigingen, zie de speciale uitgave van VisionNews als Word-document of als PDF (Acrobat) document.


Nieuw in versie 7.1

In versie 7.1 zijn de volgende vernieuwingen aanwezig:

Voor een compleet overzicht van de wijzigingen, zie de speciale uitgave van VisionNews als Word-document of als PDF (Acrobat) document.


Specificaties StockVision 7.4

Met behulp van het beursprogramma StockVision 7.4 kunt u alle grafieken van de Amsterdamse Beurs, Europa (Eurotop 300) en Amerikaanse Beurs met behulp van de Point & Figure Methode alsook de Candlestick methode weergeven op dagbasis, weekbasis en maandbasis. Via een emailabonnement worden de grafieken op dagelijkse basis bijgewerkt. Aandelensplitsingen, het toevoegen van nieuwe fondsen, fondsnaamwijzigingen worden automatisch via de grafiekenservice verwerkt. Wanneer u op vakantie gaat, hoeft u na terugkomst alleen het laatst ontvangen emailbestand te verwerken.

Zeker in deze beweeglijke beurstijd is het prettig om iedere dag de stand van zaken op de Amsterdamse Beurs, de Europese beurzen en de Amerikaanse Beurs op de voet te kunnen volgen. Bij gebruik van ons programma met de bijbehorende grafiekenservice heeft u iedere dag binnen 5 minuten een totaal overzicht. Wanneer u zich daarnaast nog eens verdiept in de methode van de Candlestick grafieken ontwikkelt u op den duur een gevoel voor de korte termijntrend van de markt!

Voor de meer speculatief ingestelde belegger bieden de Candlestick grafieken een goed instrument voor het traden in kortlopende (index)opties.


Demonstratie StockVision 7.4

Voor een korte demonstratie van StockVision, kunt u een filmpje (grootte ca 2 MB) downloaden door te klikken op demo StockVision.


U kunt StockVision een maand op proef uitproberen. Hiervoor dient u een borg van € 60,00 over te maken op rekeningnummer 53.79.41.754 en de Aanvraag gratis proefperiode StockVision 7.4 volledig in te vullen.

Algemene informatie over StockVision 7.4

Een aantal schermen van StockVision 7.4

Voor een korte demonstratie van StockVision, kunt u een filmpje (grootte ca 2 MB) downloaden door te klikken op demo StockVision.

Overige informatie over StockVision 7.4


StockVision is er in twee vormen:

   Aanvragen gratis proefperiode StockVision 7.4 Plus

   Bestellen van StockVision 7.4 Standaard

   Bestellen van StockVision 7.4 Plus

Bij aanschaf van ons programma StockVision 7.4 ontvangt u een installatie CD-ROM met uitgebreide handleiding. U zo nodig een beroep doen op onze telefonische supportlijn inzake installatie en de werking van ons programma alsook de emailprogramma's, internetbeveiliging etc.
StockVision 7.4 heeft zelf ook een uitgebreide helpfunctie!

De aanschafkosten van het programma StockVision 7.4 bedragen € 250,- (incl. BTW). Daarnaast zijn de maandelijkse grafiekenservice-kosten € 24,00 per maand voor de Amsterdamse beurs, € 24,00 per maand voor Europa (Eurotop 300), en € 24,00 per maand voor de Amerikaanse beurs. Als u alle 3 de beurzen wenst, ontvangt u de 3e beurs voor de halve prijs!
De levertijd van het programma StockVision is ca. 1 week.

Nadere informatie over de analysemethoden via de Point & Figure methode en de CandleStick methode kunt u vinden onder Uitleg P&F, CS.

U kunt ook onze (versie 7.0) brochure als Word bestand of als Acrobat (PDF) bestand bekijken.